Teng mo pan


Solnedgången

Är det inte vackert så säg...
Vi spenderar ett par lata dagar på den lugna sköldpaddsön. Det är en bra första destination på semestern, det är väldigt lugnt här. Planen är att vara här en vecka och sedan åka till stora ön där det är lite mer hålligång. Vi har precis bytt rum på hotellet. Från superior air condition till ett vanligt fan (fläkt) room. Typ halva priset men minst lika bra.
Vi badar mycket, vattnet är varmt. Man måste simma ut en bit om man vill få någon slags svalka. Luftfuktigheten ligger på 200 procent och det är typ 40 grader.
Vi har tränat thaiboxning på muay thai Island som ligger 50 meter från hotellet. Igår var vi och kollade på thaimatcher. Inte riktigt samma standard som vi är vana vid. Vilda sluggerfighter, men det var också underhållande.
Planen idag var att åka och snorkla men vädret är inte optimalt, så vi ligger på varsin kudde på ett strandhak och pratar med folk. Människorna här är mycket pratglada och väldigt fascinerade av min frisyr.
Vi tar massage varje dag och äter gott. Det går ingen nöd på oss.

Vrålåk


Kissen


Atv

Vi har det fortfarande bra på ön. Igår hyrde vi en fyrhjuling som vi cruisade runt på. Annars badar vi mest och dricker shakes. Det är inte så bra wi-fi på ön så det är svårt att få upp bilder. Vi har fått en egen hus katt som kastar sig på rygg när vi kommer, för den vill bli kliad på magen

Koh tao

Vi är bosatta på den vackra sköldpadsön med turkosfärgat vatten. Bara massa backpackers och dykare. 25 procent av turisterna går barfota överallt. Eller så hittar dem inte sina skor. Här tar man nämligen av sig skorna på nästan alla restauranger och affärer. Så det ligger högar med flip-flops utanför varje ställe. Vi älskar koh Tao. Lugnt och avslappnat. Inga konstigheter.

Laddad

Ligger och chillar vid gaten. 1,5 h innan avgång. Jag gillar att vara i tid!

Kattvakt

B
Nu är vi på Arlanda igen. Dags att ha semester. Vår vän Ishna tar hand om lillkillen när mammorna roar sig i Thailand.

På väg igen

Nu drar vi till Thailand igen. Tre underbara veckor till paradiset.

RSS 2.0