Marknad

Idag har vi badat, solat, ätit och det vanliga.

På kvällen drog vi på marknad i Lamai. Vi mötte upp Tomas där, så vi gick igenom marknaden tillsammans.

Har prövat två nya gosaker. En slags isglass som de gör på coca cola, fanta och andra läsker. Det var svalkande och gott.

Sedan har jag provat en kladdig röra som ligger i bananblad. Det smakade som sega kokostoppar. Fast inte riktigt lika söta. De var precis lagom.

Vi åt även det vanliga, kycklingspett, pannkaka, stekta vaktelägg, mini cocospannkakar och Adela fick även testa en kastanj som hon fick av en av Tomas kompisar.

På marknaden idag har jag köpt tre små brädspel. Fia med knuff, mini-pool och en flärpsiffror med träning. Vet ej vad sistnämnda spelet heter. Men det var typiskt thailändsk, det har vi spelat med tjejerna i baren. Man har en låda med 9 flärpar, sedan kastar man två tärningar och fäller ner flärpen vars nummer matchar med tärningen. Sannolikhetslära-spelet kan vi förresten kalla det.

Vi hängde i Tomas bar i Lamai en stund och spelade även lite biljard. Lugn och skön kväll utan konstigheter.

Kommentarer
Postat av: Gerd

Ni har det bra ni, fortsätt att njuta! Själva är vi nu hemma för att tvätta och packa om, kramar

2014-06-29 @ 21:56:12
Postat av: jempa

vi ska hitta en häftig högtalare till er, så ni blir coolast på campingen när ni pumpar musik. bra ide att lämna hjärmarna, vi gör nog så. att vi hyr den vidare resten av tiden. så tar vi smällen sista dagen. erbjuder hjälmarna och 1000 bath så får vi se.

2014-06-30 @ 09:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0