Fortfarande sjukskriven

Hälsan är fortfarande vacklande. Därav har jag inte kickat igång på OneChai ännu. 
 
Däremot har jag varit på tre veckors semester. I Thailand. Och givetvis var jag tvungen att smygträna litegrann. Bara se om "takterna sitter kvar" liksom.
 
Blir lindad om händerna av Ran
Sparkar mitts
Och boxningen håller fortfarande
Ran är med på noterna och spelar lite teater för att göra kunden nöjd.
 
Visst sitter det kvar. Jag kan fortfarande. Men konditionen är ju ett skämt eftersom hälsan inte riktigt är i behåll. Men det var roligt. Kul att leka lite.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!
Jag halkade in på din blogg när jag sökte på boxningslindor via google. Då kom det upp en bild på en cool tjej som kickboxas.
Jag har läst en hel del av din blogg nu och tycker du verkar vara en otroligt envis och stark tjej! Jag har börjat på box här i min lilla by, en gång i veckan men det är ju så fantastiskt roligt! Jag har även bestämt mig för att denna hösten verkligen ta tag i min träning så att jag kom in på din blogg tror jag var bra för mig. Att få dela din resa med träningen, vad den har gjort för dig. Så häftigt.
Det är inte roligt att läsa att du fortfarande är sjukskriven och jag hoppas verkligen att du blir frisk snart!
Många styrkekramar! Emelie

2012-09-21 @ 23:51:47
Postat av: Jempa

Kul att du hittade bloggen och gillar den. Hela syftet med bloggen är att sprida glädje och motivation. Jag är inte längre sjukskriven och har kommit igång med träningen. Hur går det för dig i din lilla by?

2012-12-14 @ 12:09:08
URL: http://www.enkickboxares.blogg.se
Postat av: Julia

Åh va roligt med Thai-träning i thailand! Ska dit själv nån gång å träna :) Vart var du? något ställe du kan rekommendera? :)
/Julia

2015-05-28 @ 22:27:28
URL: http://www.theterrier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0