Ska man göra ett sista tappert försök?

Bloggen har varit som en dagbok ur träningssyfte. Från första passet till bronsmedaljen i sm. Jag har hunnit med så mycket. När jag la handskarna på hyllan i juni förra året stod bloggen stilla. En stor del av min identitet försvann. Efter ett långt uppehåll har jag bestämt mig för att kicka igång igen. Januari 2012 nu ska det bli åka av. Jag har kört igång autogirot på One Chai Muay Thai och köpt nya handskar.

Men. Jag tänker absolut inte göra nåt jag inte har lust med. Jag tänker inte pressa mig själv eller banta. Jag vill träna för att det är kul. Ingen ska få ta det ifrån mig. Jag tänker leka och ha kul. Anledningen att jag lade handskarna på hyllan var för att allt blev så allvarligt, det gick så fort och plötsligt handlade hela mitt liv om thaiboxning. Min karriär gick som en raket rakt uppåt. Jag blev lite ställd och klarade inte alla krav.

Jag är mycket mer än så. Thaiboxning i all ära, vill man bli bäst måste man offra allt och pressa sig själv. Men jag är klar med den biten. Jag vill leva livet nu. Som thaiboxare på deltid.

Jag spenderar gärna mycket tid på träning och med gänget på OC, men det ska vara på mina villkor. Jag ska vara träna för att jag vill, inte för att jag måste.

Jag siktar ändå inte på en världsmästartitel. Jag vill vara snygg naken och kunna ge någon på käften i nödsituationer. That's it. Det var ju ändå så det var tänkt från början.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kul att höra ifrån dig! :) Hoppas du hittar tillbaka till en bra nivå som passar dig. Det ska vara roligt att träna!

Själv ska jag också damma av handskarna igen. Nästa vecka blir det thai-premiär på ett för mig nytt gym. Jag hoppas lite teknik finns kvar, konditionen inte är helt bortblåst och att det är lika kul att slåss som jag minns det :)

2012-01-13 @ 22:19:23
URL: http://silverscreen.nu
Postat av: Jempa

Tja! Ja, damma av dina hanskar också så gör vi comeback tillsammans. Det är ju alltid roligt att slåss. Konditionen får man kämpa lite med, det blir nog uppförsbacke i början. Teknik behöver alltid slipas. Lycka till :)

2012-01-16 @ 13:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0