Tidningar

Jag har en hel del tidningar. Det är mest Fighter, Fitness Mag, Topphälsa, och Body. Nästan enbart träningstidningar av olika slag. I mängder. En hel del tatueringstidningar också. Sorry regnskogen.
Jag skulle kunna bygga ett mindre fort med dem. Lätt! Istället för tigrar kan jag säkert låna grannens överviktiga katt. Gunde kanske inte kan komma , men nu för att knyta ihop säcken: Agneta håller jag i här:



Slår man upp sidan 48 i denna upplaga av Topphälsa (nr 4 2010) finner ni mig! Blev så full i skratt när jag just hittade denna. Hjärtat hoppade liksom till. Kära minnen. Ett 3-sidigt reportage om den överviktiga soffpotatisen som blev fighter.



Jag kom ihåg att jag brast ut i asgarv när jag slog upp tidningen inne i affären. Samtidigt som jag var så otroligt stolt över att min fejja var med i en tidning jag läser. Coolt!

Jag gillar träningstidningar. Framförallt för inspiration. Både träningsmässigt och kostmässigt. Jag tror inte ett skvatt på 7-dagars dieter eller kålsoppsdieter. Det funkar liksom inte i det långa loppet. Livet är längre än 7 dagar. Plus att fenomenet väderspänning skulle få helt nya proportioner om jag käkade kålsoppa varje dag. Orkester!
Men jag uppskattar recepten som brukar vara med. Jag vill däremot inte missleda er, jag skulle aldrig ställa mig i köket och laga något. Jag är en ren och skär katastrof i köksmiljö. Nej nej. Snabbmakaroner och köttbullar är höjden av min matlagningskompetens. Fast ibland har de ju faktiskt recept på efterrätter, som äppelpaj eller pannkakor. Det klarar jag faktiskt också av. Baka och laga mat är inte samma sak!

Jag gillar att hitta nya roliga övningar eller program till gymmet. Eller tips på bra saker man kan köpa. För att förenkla, effektivisera eller göra träningen roligare. Ibland får jag en riktigt motivationsboost om jag hittar nåt som passar just mig. Jösses vad jag svamlar. Överskottsenergi. Måste bli frisk och frigöra lite. Ska man lägga ut en annons på blocket?

"Bortskänkes: Gallsten. Grus ingår. Först till kvarn".

Vilket luddigt inlägg. Spretar åt alla håll. Kanske ville jag bara skryta med om att jag varit med i en tidning en gång.

Kommentarer
Postat av: Jolline

Damn, najs ju! :)

2012-02-11 @ 08:53:37
URL: http://jolline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack!

2012-02-11 @ 12:51:14
Postat av: Veronica

Jag vet exakt hur det känns. :D



http://akashas.blogg.se/2011/july/topphalsa.html

2012-02-15 @ 13:56:41
URL: http://akashas.blogg.se/
Postat av: Jempa

Nice!

2012-03-10 @ 12:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0