Vad jag har pysslat?

Medan jag har haft paus från thai och kickboxningen har jag inte legat helt sysslolös direkt.


Dj Jempa på scen

Medan hanskarna har legat på hyllan har jag pysslat med min hemliga sidospårs-karriär. När jag inte slår folk på käften så spelar jag musik för dem. Har fått "rätt kontakter" och fått skitmånga roliga spelningar. Både i Stockholm och Göteborg faktiskt. Det går riktigt bra, men är framförallt helt fantastiskt roligt.

Klart jag saknar kampsporten. Men man är ju aldrig direkt borta. Även fast jag inte slåss själv är jag ju aktiv på andra sätt. Jag tittar på mycket kamsport, går på evenemang, läser om det, pratar om det, poängdömer med mera... Man andas och lever kamsport ändå. Det är en del av ens identitet. I november åker jag till Thailand i 2 veckor. Och där lär det bli thaiboxning för hela slanten. Så kampsportaren i mig finns kvar, men ligger i vila. Kanske det vaknar till liv i Thailand?

Thailand är drömresan jag längtat efter i många år. Äntligen blir den av. Jag tar gärna emot tips på camps som ni rekomenderar. För givetvis ska jag hinna träna nåt på dessa två veckor. Någon dag eller två iallafall. Sedan ska jag försöka komma iväg till Lumpini eller något liknande och se mig omkring.

Träning överhuvudtaget var en bristvara mellan juni och september. Nu har jag kommit igång igen. Kickstartat. Men bara på gymmet.


Func Gym (stor favorit)

Kommentarer
Postat av: Andrej

Och redan i bättre form ser jag. Ja, Thailand. Det skulle vara jäkligt skoj - jag har läst lite bloggar om deras träningscamper och de verkar riktigt bra.

2011-10-18 @ 21:50:54
URL: http://www.rysken.blogspot.com
Postat av: Jempa

Tips?

2011-10-19 @ 11:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0