KrigarprinssanJempa och "Zina Krigarprinssesan"

Jag var och gästspelade på Stockholm kickboxning och tränade med min gode vän Zina. Hon har blivit så duktig. Är så stolt. I våras klådde hon allt motstånd och vann SM guld och på lördag åker hon iväg på VM i Makedonien!

Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

2011-10-31 @ 21:28:29
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Charles

Vet inte om du kommer läsa det här men jag skriver ändå.SAKNAR DIN BLOGG!!! Har läst den till och från sen jag började Kickboxning och den var lite av en motivationskick att börja igen efter en långvarig skada. Hittar ärligt talat inga kickbloggar (har du tips?) som är lika bra som den här. Gillade ditt sätt att skriva på så mycket!Aja.. Jag var tvungen att avreagera mig lite efter att ha gått in flera gånger utan några nya inlägg.

Jag hoppas att du har det bra och att det går bra för dig vad du än gör! :)

2012-01-05 @ 23:58:32
Postat av: Jempa

Hej Charles! Vad kul det var att läsa din kommentar. Hade missat den faktiskt. Det var jättegulligt skrivet, och nu min vän är jag tillbaka! Jag bloggar på och skriver om min vardag rent träningsmässigt. Med en kick av humor så klart. Hoppas att det går bra för dig med din kickboxning. Som sagt, kul att du skrev till mig. Alltid nyfiken på vilka som läser,jag kollar ju statistiken ibland och ser att många är inne men inte lämnar kommentarer.

2012-01-22 @ 20:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0