Rehab mode

Och jag kämpar på med mina sabla tåhävningar... Jag vill ju helst vara tillbaka på OC snarast. Men jag har kommit underfund med att detta kanske tar ett tag. Jag gör iallafall mina 90 tåhävningar per dag, med mycket gnäll. Kört crosstrainer på gymmet också, mycket försikigt. Men egentligen vill jag ge någon på käften. På riktigt.

Kommentarer
Postat av: Andrej

Blir det bättre?

2011-05-05 @ 21:57:06
URL: http://www.rysken.blogspot.com
Postat av: Jempa

Njaee. Eller... Det blir iallafall inte värre! Så kan man säga. Kanske någon förbättring. Tänker iallafall de tankarna "bli bra bli bra"

2011-05-06 @ 18:59:53
URL: http://enkickboxares.blogg.se/
Postat av: Karin (blonda kickboxaren!)

Hej!

Har någon kollat på det? Eller är det en form av självbehandling? ;)

Saken är att om det är någon form av inflammation, ska du bara jobba med tåhävningar "exentriskt" (dvs neråt). Du måste asså "dra" dig upp (t.ex med stöd från ett handfat, köksbord...) och sedan långsammt gå ner igen, utan att stödja dig (eller lite lite om du har dålig balans ;) ).

Sådär ja! Hoppas det blir bättre snart :)

2011-05-09 @ 22:42:10
Postat av: Jempa

Karin: Nej jag har självdiagnostiserat mig. Ingen aning om vad som spökar egentlgien. Men någon slags överansträning känns som en logisk förklaring. Ska testa att göra exentriska tåhävningar från och med idag och se vad som händer. Tack för tipset! (Man har ju aldrig tid att gå till "någon" som kan titta på det...)

2011-05-15 @ 20:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0