Helgen i gbg

Vilken helg det blev. Fredag till söndag. Svenska mästerskapen i kickboxning i Göteborg. Mycket välarrangerat. Vad minns jag mest från upplevelsen? Sängfallet? Jätteräkan? Eller Glenn?

Vi började vår resa med One Chai-bussen i fredags.

 
Jempa sussar (och dreglar) på sin kudde Martin.

På plats i Göteborg vägde vi in våra fighters och gick ut och käkade ihop. Vi hittade en helmysig italiensk resturang där jag beställe grillade jätteräkor. Jag var den enda av de 11 one chai:arna som beställde räkor. Och tur var väl det... 

Jag var uppe HELA natten. Matförgiftning. Utan att gå in på för mycket detaljer så kan man säga att jag gick säkert ner minst en viktklass under natten. Kl. 9.30 på lördagen började själva evenemanget. Jag tog mig till Sporthallen Valhalla men mådde apa och sprang på toa en gång i kvarten. Jag var inte till någon hjälp alls. Bara blek och orkeslös med magkramper.


Adela och Bella

Under kvalmatcherna avgjordes damer minus 56 där Adela tog hem en bronspeng. Jian och Böna fightades också och gick till finalgala på kvällen.


Finalgala

Vi fick ett guld (Böna), och ett silver (Jian) och ett brons (Adela). Jag är mycket stolt över mina fighters!


Grattis Böna, svensk mästare!

Efterfesten missade jag efter som jag mådde pyton, gick och la mig på hotellrummet och sov. Fick ett minst sagt omtumlande uppvaknande när mina partajande rumskamrater kom hem. Den historian berättar jag om i nästa inlägg.

Söndagmorgon vågade jag prova hotellfrukosten, en liten dos. Sedan började vi vår resa hem. Efter en minst sagt påfrestande resa, p.g.a. dagsformen, är jag äääääntligen hemma:


Däckad i min egen soffa. Ont i magen, mår lite illa. Helt utmattad.

Hatten av till Milo, vår eminenta one-chai-buss-chafför, han körde hela vägen till Göteborg, och hela vägen tillbaka. Tack Milo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0