Dags att uppdatera

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu. Eftersom det råder träningsuppehåll på grund av hälsene-struleri dippar motivationen. Det är så trist att ha ont. Vilovärken är värst. Det är okej att ha ont när man anstränger sig. Men att det gör ont när man bara sitter i soffan, det är inte okej. Har varit på 3 event sedan jag bloggade sist. Distriktsmästerskapen i Kickboxning. En thaiboxningstävling på Slagskeppet. Kung Fu festival i Kungsträdgården.

DM i kickboxning körders på min gamla klubb, Stockholm Kickboxning, den 8 maj. Vi på One Chai hade 3 deltagande fighters och kammade hem 3 vinster av 4. Edward gick match i K1 och förlorade matchen, men bjöd på en sju-helvetes-show. Adela gick match i K1 och plöjde på som en ångvält och vann. Jenny gick två matcher i K1 och vann båda två! Jenny, som tävlingsdebuterade, imponderade stort.


Jenny vs Betty i K1. Huvuddomare - Håkan  och en av poängdomarna - Jempa (sitter på en stol där bakom Håkan)

Håkan var huvuddomare i årets DM och jag var poängdomare. I kickboxning så finns det 1 huvuddomare i ringen och 3 poängdomare som sitter runt ringen. Det är vi (poängdomare) som dömer vem som vinner, medan Håkan står för säkerheten. Efter att ha dömt 16 matcher av 19 var jag helt slut i huvudet. Det blev en riktigt lång söndag.

Under veckan som kom blev det ytterst lite träning. Något gympass, men mestadels ägnade jag mig åt mina tåhävningar.

I lördags (14 maj) var det thaiboxningstävling på Slagskeppet. Edward och Helene tävlande och One Chai gick hem med full pott. 2 vinster av 2 möjliga. Stor uppslutning av One Chai:are som kom och visade sitt stöd.


Jag och Adela var där och hejjade fram grymma Helene som vann med 3-0.

Idag söndag (15 maj) var det Kung fu festival i Kungsan. Det var dessutom SM i Sanshou och många vänner var med och tävlade. Vädergudarna såg till att upplevlesen blev allt annat än behadlig. De stackarna som åkte i plurret måste ha fryst häcken av sig.Brrrr!!!!

Ny vecka. Ny tid. Ny strid. Hälsenan, sluta bråka nu så jag kan återgå till thaiboxningen.

Kommentarer
Postat av: Andrej

Har den blivit bättre, eller är det samma lika??

2011-05-16 @ 18:20:56
URL: http://www.rysken.blogspot.com
Postat av: Jempa

Tack för omtanken! Det är faktiskt mycket bättre. Smärtan i hälsenan har lugnat sig. Nu flyttar smärtan runt litegrann...

2011-05-18 @ 12:06:43
URL: http://enkickboxares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0