Äsch då!

Konditionen svek mig. Det gick bra, ändå. Under omständigheterna. Gick upp 6 på morgonen för att få galans näst, näst sista match. Man hann liksom ladda ur innan det blev dags. Vägde in 7.30 och fick matcha strax innan 22. Ja ja, sånt är livet. Var besviken först för att jag förlorade, men efter att ha sett video i efterhand är jag jävligt nöjd. Big shoutout till Jönköping-gänget som hejjade på mig, sjukt sött gäng! Sedan delar jag mitt hjärta i två för Håkan och Adela! Nu är jag hemma, kl 00.00 Lång jävla dag. Tack till Stockholm kick också som peppade mig in i det sista!

På plats!

Invägd och klar! Nu inväntar jag min fight.

Tävlingsdags

Imorgon bär det av till Eskilstuna! Imorgon anordnar Eskilstuna februaricupen i kickboxning. Och jag har signat mig för match! Minus 60 kg FCLK. Alla papper är i sin ordning och vikten är klar. Nu kör vi! Jag har inte matchat sedan SM förra året, i maj - vilket betyder att jag är taggad till tusen! Sparkar och slag ska stå som spön i backen!

Tävlingsduglig

För att tävla i kickboxning behöver man ett läkarintyg. Det förnyas varje år. Mitt har gått ut och det är dags för en ny läkarundersökning. Som ska konstatera att jag är frisk och tävlingsdulig. Sedan blir man "snabbundersökt" vid varje tävling, på plats, av tävlingsarrangörens läkare. Idag har jag genomgått denna undersökning, som kostar 200 spänn, och jag blev godkänd. Alla papper är i sin ordning inför kommandes tävlingar. Lite besviken på att jag inte fick ett bokmärke av farbror doktorn.

Hoppas

Innerligen! Jag hoppas Innerligen att jag blir frisk inom en mycket snar framtid. Förbannade förkylning och hosta. Förutom att jag blev full av den mycket effektiva hosmedicinen fick jag så fruktansvärt ont i magen av den. Tack doktorn!

Sjukt långt uppehåll


Boxningssparring med Johanna på One Chai

Träningsabstinensen är ett faktum. Bilden är tagen innan jag åkte på dunderförkylningen "El Nino". Jag började mitt nya jobb den 17 januari och har sedan dess varit sjuk i två omgångar, eller eventuellt en och samma med ett litet break. Det rör sig om snuva, hosta, feber, och ont i halsen.

Medan jag kurerar mig kollar jag på trevliga bilder från kamsporten. Och väljer dessutom att dela med mig. Håll till godo:


Jempa i knät på en mystisk man på "Slagskeppet". Jag var där och stöttade Mikaela som gjorde sin tävlingsdebut i thaiboxning. Hon vann sin första match och gjorde det med stil. Grattis!


Aww, memories!

Repotaget om den överviktiga förortstjejen som slog sig ur sin isolering genom kampsport...

Sommarbild 2010

Bild från Sthlm Kick i somras. Där resan en gång startade!

Poängdomarutbildning

Jag ser ju oerhört smart ut. Men jag blev godkänd!

SM 2010

Jempa in the red corner. Vilken upplevelse!

Sedan var man ju en hejjare på kettlebells också:

NOT!

Ha ha ha, ibland säger bilder mer än ord. Hur som helst... förhoppningsvis kan jag komma igång med träningen snart. När influensan ger med sig. Målet är inställt på SM i maj, så det är dags att börja röra på fläsket!

Kostföreläsning

Jennifer och Snuvan har varit på kostföreläsning idag.


Joakim från Fairing kom och delade med sig av sin kunskap.

Det är andra gången jag åker på en dunderförkylning med halsont och feber inom loppet av 3 veckor. Välkommen in i arbetslivet, du kommer vara sjuk mycket i början, tack och hej! Mitt första jobb som lärare är på en förskola med ett gäng härliga ungar (smittspridare!).

Hur som helst. Träningen har blivit mycket lidande sedan jag avslutade sista kursen på lärarprogrammet. Men idag va jag iaf på One Chai på en kostföreläsning. Man har hört det mesta förr men det är alltid bra att bli påmind. Föreläsaren hade även med sig ett litet lager med kosttillskott, varpå jag inhandlade 600 kapslar omega-3.

Sammanfattningen av föreläsningen lyder : Att må bra och prestera bra handlar i grund och botten av SUNT FÖRNUFT. Och att lagom är alltid bäst.


RSS 2.0