Protect the vajay-jay

Aj.

Jag fick en sån jävla spark rakt på "grejen" på sparringen häromdagen. En bestämd (men missriktad) pushkick med tryck i. Aj som satan.

Jag förstår varför vi tjejer ska ha susp alltså.


Jag har som sagt en susp, men den har jag bara när det är match. Tror jag ska bryta den vanan och börja ha den på sparringen också...

Fan jag har värsta "blåtiran" där nere. Fick som förslag att lägga upp en bild på det, men så kul ska vi inte ha era snuskhummrar! Fy på er...

Så tjejer, köp en susp. Damsusp såklart. Inte den bekvämaste utrustning man kan ha, men det är värt det. Kostar runt 200. Hurry up and buy!


SträckningSå här drar man på sig en sträckning.. Fast jag var mer rakt bakåtlutad, och lite mer Matrix-pose. "Pang" sa det i magen, "Aj" sa Jempa...

Äntligen sparring! (sprallig sparring)

 
(Jempa och Magda)

Det var sååå skönt att få sparras igen. Jag har inte sparrats sen innan träningsuppehållet. Gissa om jag hade mycket energi, skuttade runt som en jävla duracelkanin. Jag var lite övertänd för jag hade sån sparringabstinens.

Fick köra lite med Magdalena Kowalczyk som gav mig duktigt med stryk. Men det var så jävla kul. Jag gillar hård (kontrollerad) sparring. Och Magda var så sjukt kontrollerad. Hon fick mig att känna mig trygg och bjöd in mig i sparringen.
Jempa är i full vart med att försöka sätta ett knä. Tror att Magda bara tog ett steg åt sidan och jag flög fram mot... ingenting... snopet!

Det var som sagt skönt att sparras igen. Fick många bra tips av Magda. Bland annat att jag ofta vill in för mycket och bara "faller" in... med hakan ute.. Typiskt Jempigt. Måste lära mig. Magda hade kunnat sänka mig vid flera tillfällen men var barmhärtig nog att bara ge mig lite stryk.
Alltid kul med celebert besök på klubben. Lärde mig massor av det lilla jag fick köra med Magda. Tack!

Jill har äntligen kommit hem från Thailand! Hon var där igår och observerade träningen. Fick som vanligt mycket bra råd och tips från henne. Hon påpekade bland annat att jag var alldeles för hoppig och sprallig igår. Efter ett samtal med Jill förökte jag lugna ner mig lite och köra lite mer bestämt och eftertänksamt. Jill ger bra kritik och det är lätt att ta till sig.

Lyckades även dra på mig en mycket smärtsam sträckning i slutet av passet. Höftböjaren. Har ont från ljumsken upp över magen till revbenen. Aj aj aj, vila i helgen.

In actionMaria och Jempa in action. Visst ser vi roliga ut. Kodak-moment.

Vi ser helt knäppa ut, jag vet, men... vad jag vill visa här är våra ansiktsuttryck. Fullt fokus. Kolla våra ögon. Vi är så inne i det vi gör. Så intensiv och bestämd blick. Jäklar vad kul vi hade. 

Ikväll blir det thaiboxning igen, fuck yes!

Dagens tips: Släpp inte din träningspartner med blicken.

Thaiboxning, tjohooo det bästa som finns!


Hoppa hoppa hoppa.... Jag har verkligen förstått vikten av ordentlig uppvärmning. Dessutom är det ganska kul att hoppa hopprep eftersom jag nu behärskar det hysat bra. I början blev det mest trassel och piskrapp på tårna. Men nu flyter det på rätt bra.
Ready for action!!!


Jempa gillar att sparkas... Gärna i huvudet.

I helgen har det blivit thaiboxning för hela slanten. Oh yes. Det var otroligt skönt att stå på mattan igen efter 41 dagars torka. I lördags körde jag ett ganska lugnt pass och på söndagen släppte jag loss riktigt ordetligt. Otroligt förlösande. Flås och svett är verkligen min melodi. Ljudet av mina skenben dånandes på mitsarna va ljuv musik i min öron...


Känslan efter passet var obeskrivlig. Men ordet flow passar sig ganska bra.
Från D till B

Nej jag har inte fått någon bokstavsdiagnos. Men det är dags att tala lite allvar. Om kvinnokroppen:

Ladies, ladies, ladies... Dags för en varning. Man kan inte gå ner 20 kilo utan att tappa "the kahunas". Ledsen alltså, men melonerna blir mindre. Inte 1 kupa, men 2 (TVÅ!). Jag har gått från D till B under resans gång.

Man kan liksom inte bestämma vart fettet ska förbrännas. Om man ser det från den positiva sidan har ju också ladugårdsväggen till arsle förminskats en hel del. The boobs försvann, the badonkadonkdonk försvann. Men gäddhänget, ölmagen och dubbelhakan försvann också. Men allt försvinner inte bara, man får muskler. Och de är betydligt snyggare än dallrande fett. 

Hajjar ni ekvationen? Var det värt det? Aaaaaahhhh. Ja med stort J. Hellre smal och smärt med B kupor än fet med D kupor.

De var faktiskt ändå bara i vägen.
Bye bye boobies!!!


(någon bild på min feta röv tänker jag inte bjuda på)

Topphälsa i februari

Yes nu är det på gång. Artikeln tar form. Chefredaktören på topphälsa mailade journalisten som skrev repotaget om mig, jag blev omnämnd som "värsta powertjejen". Samt att jag var väldigt inspirerande. (!) Wow.

Riktigt sköna utlåtanden. Jag är glad och stolt över mig själv. Så alltså, februarinumret blir det. Spännade. Kan ju inte påstå att jag är sjuuuuuukt nyfiken på vilka bilder de har valt. Bäst för dem att jag är snygg, annars kommer jag och kickboxar upp hela tidningsredaktionen.

Nu har jag vilat i  39 dagar... Fightingabstinensen finns inte ens på världskartan. Det har varit oerhört krävande att inte få fightas. Jag saknar det så mycket, hela kroppen skriker efter fighting. Jag har gymmat ganska regelbundet och försökt bygga lite muskler och hållt konditionen vid liv. Men nu har det också nåt sin spets, jag är spytrött på gymmet... Har inte direkt fått några muskler men några nya linjer har jag skaffat mig. Jag är så less på gymmet nu, det är liksom inte kul längre. Går bara där för att inte tappa formen, och enligt min mening ska träning vara KUL, för mig är det A och O.

Kanske har jag bara en dålig dag, men idag gick det verkligen åt pipsvängen på gymmet. "Mina" maskiner var upptagna, det var för mycket folk, jag orkade ingenting, hörlurarna pajjade... ena grejen efter den andra, och med dessa små gropar i vägen sjönk mitt tålamod och jag blev bara sur och grining.

Måste tillbaka till fightingen, OMGÅENDE... Dessa 39 dagar utan fighting har varit en prövning. Minst lika svårt att gå ner 20 kg skulle jag säga. Suget efter träningen är för stor, jag orkar inte stå emot längre.

Har planerat att köra ett thai-pass på lördag. Måste ha en fix. Känna efter vad kroppen går för.


"Kom och slåss"


Delar ut flyers

Här står den gode samariten Jempa och delar ut flyers för sin älskade klubb. "Kom och slåss"

Vad gör jag inte för klubben alltså?


HemlängtanJag längtar hem...

Nytt proteinpulver


Smak: Vanilj
Smakar: Underbart....

Mitt förra naturella soyapulver smakade peck! Detta dricker jag med glädje.

Det var en liten spion som rotade i mitt skåp i köket och upptäckte att mitt proteinpulver var slut. Då gick hon raskt iväg och köpte ett nytt (mycket bättre) proteinpulver till mig. Tack Adela.

Fri från mjölkprodukter och laktos 100 % äggprotein

Flygande knäEtt skepp kommer lastat!
Med vadå?
ETT FLYGANDE KNÄ!!!Ny gadd!

Om man inte får göra det.... så kan man tatuera det...

Japp, Jempa har tatuerat sig igen. Hela vänstra sidan (revbenen). Det blev ett flygande knä... så jäääävla läckert. Från BH-kant till tros-kant. Maffigt som fan. Bild kommer snart.

Kommer absolut inte tatuera andra sidan, NÅGONSIN... det gjorde så ont. Fasiken alltså. Aj aj aj. Höll på att svimma mot slutet (nej jag är inte vek. assholes. vet ni hur ont det gör!!!)

Men jag visste ju att revbenen skulle göra ont, men jag gjorde det ändå. Och är mycket nöjd med det beslutet.

Jag säger bara WOW!!! Mycket nöjd med resultatet. Fighter for life.

Längtar så...

Tillbaka till mattan...

Över 3 veckor sedan jag var på klubben. Ska dit idag. En kollega har bokat upp ett privatpass med mig. Och det kan man ju bjucka på. Bara kul när folk vill testa sporten jag älskar. Hon är helt ny har aldrig testat.

För att jag inte själv ska trilla dit och börja träna så ska jag inte packa ner någon utrustning. Inga handskar, inga bendskydd, ingenting. Bara shorts och linne. Så håller jag ett pass för henne. Oj oj oj vad hon ska få arbeta. He he he...

På jobbet igår:

- Jennifer, jag är nervös...
- För vad? (säger jag och garvar)
- För på tisdag
- Vad är du rädd för?
- Dig
(varav jag ler som ett fån och får storhetsvansinne...)

Så idag kl 17 ska jag entra klubben för första gången på över 3 veckor. Inandas lite fightingatmosfär. Yeeees.... Och plåga en stackars nybörjare. Hon ska fanimej ha träningsvärk överallt. He he he...


RSS 2.0